World of Warcraft Legion paket öncesi etkinliklerin bitmesine bir hafta kaldı!

Legion paket öncesi etkinlikleri yeterince değerlendirebildiniz mi?
Devamı ve daha fazlası için bazennub.com
Gul'dan ve Legion ordusu hazır, peki ya, siz?
Avrupa serverlarında 9 Ağustos'ta başlayan Legion paketi öncesi etkinlikler hızla devam ediyor. Fakat 31 Ağustos Çarşamba günü aktif hale gelecek Legion paketi ile bu etkinlikler sona erecek. 

Sadece bu etkinliklerde edinebileceğiniz bir çok kozmetik eşyası, zırhlar, silahlar, başarımlar, görevler, pet ve oyuncak var.

Görevler sayesinde Legion'ın başlangıç hikayesini öğrenebilir, Legion paketiyle başlanacak ana hikaye görev serisinin ilk adımlarını şimdiden yapabilirsiniz.

Kozmetik setlerinizi ve sadece etkinliklerde kazanabileceğiniz sandıklardan düşme şansı olan silahlarınızı alıp, yeni gelen aksesuar başarımlarını yapabilir ya da yapmak için birkaç eşyayı ekleyebilirsiniz.

Sadece bu etkinliklerde alabileceğiniz pet ve oyuncak olduğunu da unutmayın! Hem kendiniz için hem de ileri de, yeni başlayanların talepleri doğrultusunda altın kazanmak için toplayamaya başlayabilirsiniz.

Hiçbirini veya birçoğunu yapmadınız mı? Az zaman kaldı nasıl yetiştireceğim diye mi düşünüyorsunuz? Hiç merak etmeyin. Tam sizlik bir rehberimiz var! 

Hiç yorum yok