Bayram tatili boyunca sıkılmadan oynayabileceğiniz 7 oyun


Rocket League (Yarış-Spor-Bağımsız)
Kafanızı yormayacak, ister kısa süren oyun isteyenlerin, ister bir oyunun başından kalmayan sürekli oynayayım diyenlerin ilgisini çekebilecek, çok keyifli, renkli ve komik bir oyun. Bu uzun tatilde kaçırmamanız gereken bir oyun!




Counter Strike: Global Offensive (Aksiyon-Birinci Şahıs Nişancı [FPS] )
Eminim ki, birçoğunuz zaten CS:GO'nun başına oturmuştur. Ama hâlâ denememiş olanlar varsa bayram sonrası yoğunluk çökmeden stres atmak için bir göz atmalı derim.




Game Dev Tycoon (Simülasyon-Strateji)
En başarılı işletme oyunlarından biri. Oyun oynamak yerine, kendi oyunlarınızı piyasa sürmek gibi bir planınız varsa mutlaka bu oyunla bir antreman yapın, öyle bir planınınız yoksa da keyfi oynayın. Ayırım yok, herkes oynasın.



Europa Universalis IV (Strateji)
İş veya okul hayatı başladığında sizi uykusuz bırakması pek muhtemel bir oyun olduğu için hazır elinizde bu uzun tatil varken başına geçin, hevesinizi alın. Dünya'ya meydan okuyup bir ter atın. En iyi strateji oyunlarnda biri kesinlikle.




Punch Club (RYO-Strateji)
Hem ne çok uzun, hem de ne çok kısa. Tam kıvamında bir karakter geliştirme, rol yapma oyunu. Amatör liglerden başlayıp, şampiyonluğa gitmeye çalışan bir boksör. Her açıdan çok keyifli, başta sizi biraz zorlayabilen bir oyun olsa da, sistemi kavradığınızda tadından yenmeyecen bir oyun.

İnceleme


Witcher III (RYO)
Sizi saatlerce başından kaldırmayacak bir oyun, bunu baştan söyleyeyim. Hem grafiksel tasarımı, hem oynanışı, hem hikâyesi... Herşeyiyle dört dörtlük bir eser. Sadece ana oyununu bile oynasanız, ek paketlere zaten göz kırparsınız. En olmadı, Game of the Year paketiyle hepsini edinirsiniz. Rol Yapma oyunlarını seviyorsanız zaten kaçırmayın.


Heroes of the Storm (MOBA-Online)

Bu listeyi bir MOBA'sız bitirecek değilim tabi ki. Diğer MOBA'lara göre çok daha hızlı ilerleyen, çabuk biten, tek adamın güçlenip oyunu bitirmesine izin vermeyip, illa takım olarak ilerlemenizi sağlayan güzel bir oyun. Diğer savaş arena oyunlarının aksine, haritaların özel etkinliklerini de takip etmeniz gerekiyor. Gayet eğlenceli. Güzel bir müzik listesiyle oynamanın tadı da bir başkadır, benden söylemesi.


Hiç yorum yok