Pokémon GO için ekrana bakmaya gerek kalmadı!


Pokémon GO, çıktığı günden beri sitesinde reklamını yaptığı Pokémon GO Plus cihazının önümüzdeki hafta 16 Eylül'de satışa çıkacağını duyurdu. $35 ücreti karşılığında edinebileceğiniz bu cihaz sayesinde telefonunuzun ekranına bakmadan pokemon yakalayabilecek, pokestop çevirebilecek ve poke yumurtalarınızı kırabileceksiniz.

Yalnız pokemon yakalayabilirsiniz derken sadece önceden yakaladıklarınızdan bahsediyorum. Daha önce hiç görmediğiniz bir pokemon yakınınızdayken bu cihaz size uyarıda bulunmayacak. Eğer önceden yakaladığınız bir pokemona rastlarsanız, ya da yakınınızda bir pokestop varsa ışıkları ve titreşimiyle sizi bu durumdan haberdar edecek. Bir tuşla o pokemonu yakalayabilecek, o pokestopu çevirebileceksiniz.

Bu cihazı kullanabilmeniz için iOS 8 ya da 9 işletim sistemine sahip iPhone® 5/5c/5s/SE/6/6s/6 Plus/6s Plus'a, veya Android 4.4 ya da daha yüksek bir sürüme sahip, Bluetooth® Smart'a (Bluetooth v4.0 veya daha üst versyionlarına) uyumlu ve en az 2GB RAM'ı olan bir akıllı telefona ihtiyacınız var.

Oyun yapımıcısının resmi websitesinde yaptığı açıklamaya göre 16 Eylül'de birçok ülkede satışa çıkacak. Bunların arasında Türkiye var mı yok mu bilmiyoruz ama ön siparişler anında tükendiğine göre nerede çıkarsa çıksın yoğun bir talep göreceğe benziyor.

Hiç yorum yok