World of Warcraft yeni bir mobil uygulama yayınladı


Devamı ve daha fazlası için bazennub.com


World of Warcraft: Dreanor'da bir sürü takipçi (follower) ile uğraşmak zorunda kalmıştık. Oyuncuların en büyük sıkıntısı ise ara ara takip edildiğinde epeyce verimli kullanılabilen bu takipçilere bakmak için oyunu çalıştırmaları gerekiyordu. Dilden dile "Keşke bir uygulama yapsalar da, telefonlarımızdan şu işi halledebilsek," dilekleri dolaşıyordu. Blizzard bu seslere kulak verdi ve müjdeyi patlattı.

Legion'da zaten az takipçi vererek gerilmememizi isteyen WoW yapımcısı, üstüne bir de mobil uygulama çıkararak oyunculara küçük bir sürpriz yaptı. World of Warcraft: Legion Companion uygulaması ile neler yapabileceğiz, peki?

1)Order Hall/Class Hall olarak geçen mekanımızdaki geliştirmelerimizi "Research" düğmesi altında bulup, istersek yeni geliştirmeyi başlatabilir, istersek eskisini değiştirme komutunu verebiliriz.
2)"Followers" başlığı altında takipçilerimizi kontrol edebilir, teçhizatlarını değiştirebiliriz.
3)"Recruit" başlığı altında da takipçilerimizin destek birimlerini toplama komutu verebiliriz.
4)"Missions" başlığında ise karakterimize ait görevleri görebilir, takipçilerimizi göreve yollayabildiğimiz gibi sonuçlanan görevleri de sona erdirebiliriz.
5)"Map" başlığı altında ise Broken Isles haritasını görebileceğiz. Eğer 110. seviyede karakteriniz varsa ve "World Quest"leri, yani harita üzerinde rastgele açılan o görevleri, görebiliyorsa yine bu mobil uygulama ile de o an hangi görevler aktif ve ödülleri neler görebiliyorsunuz. Tabi ki, bu görevleri yapmak için oyuna giriş yapmanız lazım. Mobilde sadece ne neredeymiş takibi yapabiliyorsunuz.

Devamı ve daha fazlası için bazennub.com
Artık WoW oyuncuları okuldayken, işteyken, "Ya 8 saat boşa gidiyor, keşke görevleri verebilseydim," deyip işinden gücünden soğumayacak, görevlerine daha rahat odaklanabilecek. Patronların ve öğretmenlerin yüzü gülecek. -Fazla mı iyimser oldu bu?-


Hiç yorum yok