Yeni Hearthstone paketi geliyor: Yolların kesiştiği şehir- Gadgetzan

Devamı ve daha fazlası için bazennub.com
"Temiz olduğu kadar, güvenli de!*" *Acaba ne kadar güvenli?

Çölün ortasında, paranın en çok el değiştirdiği şehir: Gadgetzan!

 
World of Warcraft oynayanlar bilir. Ticarete gönül vermiş Gadgetzan goblinleri kimsiniz, nesinizi, hangi taraftasınız bakmaz. Cebinizde akrep yoksa Gadgetzan'da sizi ağırlarlar.
 
Blizzard Entertainment bu güzel şehri sadece WoW oyuncularına bırakmak istememiş olsa gerek. Yeni Hearthstone paketi ipuçlarını gönderirken ilk olarak yukarıdaki resmi, Hearthstone twitter hesabından paylaşmakla başladı. Sonrasında Battle.net Hearthstone sitesinde bir gazetenin ilk sayfasını paylaştılar: Gadgetzan Gazetesi!
 
İşte bu noktada detaylar Hearthstone sevdalılarının gözlerinden kaçmadı. Öncelikle haberde "patlatılamayan bir kasa"dan bahsediliyor. Hatta "%110 patlatılamaz" diye de iddialı yazılar var. Bu ünlü, içi zenginliklerle dolu Gadgetzan kasasının haberinin altında, "Talan's Bar" reklamı var. Ve onun da altında "Chat with Talan" yazıyor. Yanında da link var. Merak edip o linke girdiğinizde, Facebook Mesenger'a gidiyorsunuz. (Siz de merak edip tıkladınız değil mi? Sizi gidi...)  Ve Talan ile konuşmaya başlıyorsunuz. (Tabi ki, karşınızda bot oluyor.) Sorduğunuz sorulara cevap veren Talan'ı soru yağmurunda ıslattığınızda size bazı bilgiler ve resimler gönderiyor. İşte bu resimler yeni paketin kartları olabilir.
 
Bu tür teorileri güçlendiren başka bir olay ise Blizzcon'un yaklaşması. Diğer Blizzcon'larda da Hearthstone yeni paketini standında tanıtmıştı. 4-5 Kasım'da Hearthstone standına uğradığımızda daha detaylı bilgisine sahip olacağız sanırım.







Hiç yorum yok