Paladins önümüzdeki haftasonlarını elimizden almaya çalışıyor!

Devamı ve daha fazlası için bazennub.com

Paladins önümüzdeki dört hafta boyunca bol hediyeli etkinliklerle bizi ekran başından kaldırmayacak!


Oyuna yeni girenlerin, daha fazla kozmetiğe sahip olmak isteyenerin ve Rütbeli oyunlarda boy göstermek için uğraşanların işine çok yarayacak haftasonu etkinliklerini duyurdu.

15-16 Ekim - Tüm Kahramanlar Açık 

(Rütbeli oyuna girebilmek için 12 kahramanın en az 4. seviyede olmalı, bu etkinlikte bunu sağlayabilirsiniz. Ayrıca oyun içi birimle hangi kahramanı önce almak isteyeceğinize oynarak karar verebilirsiniz.)

21-23 Ekim - Çifte Altın Kazanma 

(Kahramanlar, kartlar ve kozmetikler oyun içi birim olan altınla alınabiliyor. Daha fazla altınla kahramanlarını daha özel görüntülerini edinebilirsiniz)

28-30 Ekim - Çifte Tecrübe Kazanma 

(Rütbeli oyunlar için 12 kahramanınızn en az 4. seviyede olması gerekiyor. Çifte tecrübe ile bu çok daha kolay olacaktır. Ayrıca Kahramanınız her seviye atladığında 500 altın, hesabınız her seviye atladığınızda da ücretsiz sandık kazanıyorsunuz.)

4-6 Kasım - Ücretsiz Kristal Kazanma 

(Kristaller para ile satın alabilinen oyun içi birimi. Bu birimden ücretsiz edinebilme şansınız olacak. Kristallerinizi, altınla bile alınamayan kozmetikleri alabilir, sandık olmaktan tutun profil isminizi değiştirmeye kadar birçok işlemde kullanabilirsiniz.) Her gün ilk 3 galibiyetinize 25'er kristal alarak günde 75, hafta sonu etkinliği boyunca 225 kristal kazanabilirsiniz.



İmkanınız varsa bu etkinlikleri kaçırmayın derim!


1 yorum: