Hi-Rez yepyeni oyununu tanıttı: Smite Tactics


Çok hızlı bir oyun olan MOBA Smite'ın aksine, Smite Tactics sıra tabanlı strateji oyunu olacak!


Hi-Rez Studios son zamanlarda adı çokça duyulan yeni oyunları Paladins'in hemen ardından yepyeni bir oyun projelerini daha açıkladı. En iyi senesini geçiren MOBA (çevrim içi çok oyunculu savaş arenası) türündeki oyunları Smite'ın ardından, yine aynı oyunda kullandıkları tanrı karakterleriyle 1v1 oynanabilecek, sıra tabanlı bir oyun daha geliştirdiklerini bugün duyurdu.

Tanıtım videolarına göre, oyunda buyruk altındaki savaşçılarınızdan tutun, onları yönetecek tanrılara kadar her karakter ve her hamlenin önemli olacağı bir oyun tasarladıkları gözüküyor. Her karakterin kendine özgü özelliği olduğu söylenen oyunda, taktiklerinizi değiştirecek kartların da olacağı bilgiler arasında. 

İlk olarak İskandinav, Yunan, Mısır ve Çin mitolojilerindeki tanrılarla buluşturacak oyunda çevrim içi bire karşı bir modu olduğu gibi, yapay zekaya karşı oynayabileceğiniz bir modu olduğu da paylaşılmış.

Eğer siz de oyunu merak ettiyseniz ve hemen denemek istiyorsanız Kapalı Beta Başvuru sayfasına gidip, formu doldurabilirsiniz.


Hiç yorum yok