Steam bu hafta da Hafta Ortası Çılgınlığında çıldırmış!



Doom ve Fallout 4 gibi başyapıtlar başta olmak üzere birçok oyunda müthiş indirimler var!


Steam'in Cuma günü (21 Ekim) TSİ 20:00'de sona erecek olan Hafta Ortası Çılgınlığı indirimlerinde bu hafta kaçırılmaması gereken oyunlar var. Fiyatları ile cepleri boşaltan oyunlarda %50 indirim var.

Metacritic notu 84/100 olan Fallout 4'ün eklentisiz hali %50 indirimde. Eğer oyunun kendisi varsa ama ek paketleri yoksa üzülmeyin, sizi de unutmamışlar. %33 indirime sahip "Season Pass" alarak çıkmış ve çıkmamış tüm eklentileri şimdiden satın alabilirsiniz, ya da ayrı ayrı sahip olmadığınız indirilebilir içerikleri (%33 indirimli) de kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Bu sene çok ses getirmiş, Metacritic notu 85/100 olan Doom'u da %50 indirimle satın alabilirsiniz. Bu oyunun "Season Pass"inde indirim olmasa da "Unto the Evil" DLC'sine %33 indirimli fiyatından satın alabilirsiniz. Eğer nostalji yapmak isterseniz Doom'un eski oyunlarında da çeşitli oranlarda indirim mevcut.

Bahsetmek istediğim diğer bir oyun da Ubisoft'un yayınladığı Child of Light. Tam bir sanat eseri olan bu sevimli ve keyifli oyun da %75 gibi büyük bir indirimle satılmakta. Bunlar dışında daha Ark'ın tartışmalara neden olan yeni genişleme paketi Scorched Earth, The Witness ve daha birçok oyun indirimde. Kaçırmadan bir göz atın derim.

Hiç yorum yok