HotS hediye saçıyor! Kapışın!

Devamı ve daha fazlası için bazennub.com

Arkadaşıyla Heroes of the Storm oynayan yaşadı!


BlizzCon 2016'da Heroes of the Storm oynayarak hem HotS'ta hem de Overwatch'ta hediye verileceği açıklanmıştı. Şimdi bu hediye duyurusu iyice detaylandırıldı. (Ücretsiz olan bu oyunu hiç duymadıysanız sizi inceleme sayfamıza da bekleriz.)

3 Ocak'a kadar* sürecek bu etkinlikte eğer arkadaşınızla dereceli veya derecesiz modlarda (Co-op vs. AI, Quick Match, Unranked Draft, Ranked) en az 15 kere oynarsanız Overwatch'ta Oni Genji görünüşünü, portresini ve spreyini kazanacaksınız; HotS'ta ise Oni Genji portresini ve Zarya kahramanınız elde edeceksiniz.

* Katıldığınız sunucuya göre etkinlik 4 Ocak'ta da bitebilir.


Eğer arkadaşınızla 30 oyunu tamamlarsanız HotS'ta Auriel, Greymane, Kerrigan ve Li-Ming kahramanlarına, havalı Orochi Hovercycle bineğine ve 30 günlük size fazladan tecrübe puanı ve altın kazandıran pakete sahip olacaksınız.

Hem bu etkinlikle kahraman listenizi genişletirken hem de yeni güncelleme ile gelen Kral Varian'ı da deneme şansınız da olur.

Battle.net'te hiç arkadaşınız yoksa merak etmeyin. HotS'a girdiğinizde ana sayfada sağ tarafta parti kurma isteklerini göreceksiniz. Partiye girdiğinizde o kişileri arkadaş listenize ekleyin yeter.

Peki tüm bu kahramanlara sahipseniz ne olacak? Onun hakkında hiçbir bilgi yok açıkcası. Etkinliğin sayfasına gitmek için buraya tıklayabilirsiniz. (İngilizce içerik.)



1 yorum:

  1. Hotsda seri girmek isteyen arkadaş varsa eklesin tanışalım kaynaşalım:)

    YanıtlaSil