Overwatch Bedava Hafta Sonu Etkinliği (18-21 Kasım)

Overwatch'ı PC, PS4 ve Xbox One'da bedava oynama şansı tekrar geliyor!


18-21 Kasım tarihlerini not alın. Çünkü Overwatch'ın 22 kahramanı ve 13 haritası ile 'Quick Play', 'Custom Games' ve 'Weekly Brawl' modlarını ücretsiz deneyebildiğiniz tarih aralığıdır.

Etkinliğin ülkemizdeki başlangıç tarih ve saati 18 Kasım 2016 22:00 (TSİ) olacak. Konsolonuzdan veya kişisel bilgisiyarınızdan, rekor sayılacak oyuncuyu barındıran, tek şahıs nişancı oyunu Overwatch'ı oynayabileceksiniz.

Bu etkinlik boyunca seviye atlayabilecek, hediye kutularınızı alabilecek ve kozmetik ayarlarınızı yapabileceksiniz. Eğer oyuna devam etmek isterseniz, bu etkinlik boyunca oynadığınız platformda etkinleştireceğiniz oyunun orijinal anahtarı ile kaldığınız yerden devam edebileceksiniz. Konsolların ve PC oyuncularının aynı platformda oynayamadıklarını, bu yüzden etkinlikteki kazançlarınızın devamı için aynı platformdan devam etmeniz gerektiğini böylelikle tekrar hatırlatalım.

Ücretsiz deneyebileceğiniz haftasonu etkinliğine katılmak için yaklaşık 12 GB'lık indirme yapmanız gerekeceğini de buraya not düşelim.

BlizzCon 2016'da tanıtılan yeni kahraman Sombra ile bu etkinlikte buluşamayacağız. Eğer Sombra'yı, yeni Arcane modunu, yeni haritayı ve gelecek güncellemenin getireceği diğer yenilikleri merak ediyorsanız Overwatch PTR'a nasıl girileceğini paylaştığımız sayfaya bekleriz.

Etkinlik hakkında daha fazla detay için Overwatch'ın resmi bloguna burayı tıklayarak gidebilirsiniz. (İngilizce içerik.)

Hiç yorum yok