Smite Tactics, Kapalı Beta"ya geçiş yaptı (Başvuru linki mevcut)

Devamı ve daha fazlası bazennub.com

Hi-Rez'in Smite karakterlerini kullanarak tasarladığı strateji-kart oyunu Smite Tactics kapalı beta'ya geçiş yaptı.


Ekim ayında duyurulan, Kasım ayında Alpha sürümü başlatılan Smite Tactics, başvuruları çok önceden beri açık olan Kapalı Beta'sını aktif hale getirdi.

Çok tanınan Smite (MOBA) oyunundan sonra Paladins ile de sıkça adından bahsettiren Hi-Rez, Smite Tactics ile Blizzard Entertainment'ın Hearthstone'u tadında olacak bir strateji-kart oyunu daha yolda. Smite Tactics'i diğer kart oyunlarından ayıran özellikler ise oyuncu kartları ve oyun tahtası. Oyuncu kartları yerine 3 boyutlu tasarlanmış karakterlerle haşır neşir olacağımız için oyun tahtası da buna uygun olacak.


Devamı ve daha fazlası için bazennub.com

Hearthstone'da nasıl paladin, avcı, savaşçı seçiyoruz, bu oyunda da İskandinav, Yunan, Mısır ve Çin mitolojilerindeki tanrılardan birini seçip oynayacağız.

Kapalı Beta'da oyun öğreticisini ve sonunda İskandinav ve Mısır tanrılarının açıldığı tek kişi mücadele edebileğimiz modu bulabileceğiz.

Kayıt için başvuru sitesine buraya tıklayarak gidebilirsiniz. Yok "Benim garanti kapalı betada oynamam lazım," diyorsanız, yine aynı bağlantıyla gidebileceğiniz sitedeki "Founder's Pack" (Kurucu Paketi) satın alarak katılmanızı garantileyebilirsiniz. Bu paketi satın alarak kapalı betaya girmek dışında,
  • her birinin içinden 5 tane kart çıkan, 15 kart paketi
  • Efsanevi liderler Poseidon, Izis ve Freya,
  • Limitli sayıdaki Kurucu ikonu,
  • Limitli sayıdaki Kurucu kart sırtı kazanıyorsunuz.
Bunlar dışında Smite (MOBA) oynuyorsanız, Bellona şampiyonu için Özel Enyo görüntüsü ve Smite Tactics yükleme ekranı görüntüsü da kazanıyorsunuz.

Şuan sadece PC'ye uygun olan oyun ne zaman diğer platformlara uygun formatta çıkarılır kesin değil. Sabırsızlıkla bekliyoruz.




Hiç yorum yok