For Honor savaş alanı ortasına giriyoruz (360°)

Devamı ve daha fazlası için bazennub.com

For Honor'a bir de bu açıdan bakın


Şubat ayında çıkacak oyunlar listesinde gözümüze çarpan, yüreğimizi hop hop ettiren oyunlardan biri olan For Honor'ın 360 derecelik tanıtım videosu yayınlandı. Vikingler, Samuraylar ve Şövalyelerin birbirlerine ölümüne saldırdıkları bu yiğit meydanına içerden bakmanın keyfi bir başka. Tabi ki, bu tanıtım videosunun bir önemi de oyunu oynama konusunda bizi ikna eder cinsten olması. Oyun piyasaya çıktığında, videonun aksine, rahatça sağa sola bakmak yerine bütün dikkatimizi toplayarak etrafa bakacağımız için aynı tadı vermeyebilir.

Video beni ikna etmedi derseniz de yarın başlayacak olan açık beta şansını mutlaka değerlendirin. Oyun kolları ile oynandığında daha zevkli ve akıcı olduğu söylenen bu oyunu almadan önce deneyebileceğiniz son durak bu durak olacak. Açık beta 9-12 Şubat arasında olacağı için Uplay hesabınızdan oyunu bulup, 19 GB'lık içeriği indirmeye bugünden başlayın derim.

Açık Betasına PC, Xbox One ve PS 4 oyuncularının katılabildiğini hatırlatalım. Betada 4 mod (Elimination, Dominion, Brawl ve Duel) ve 9 kahraman seçeneğiniz olacakken, oyunun tam sürümünde ise 5 moda ve 12 kahramana erişimin açık olacağını da buraya not düşelim.


Hiç yorum yok