the Sims 17 yaşında!

Devamı ve daha fazlası için bazennub.com

the Sims ki üç dört!


Acaba 2000'lerde video oyunlara gönül verip de the Sims'i oynamamış olan var mı merak ediyorum. Tüm listeleri alt üst eden bir oyundan bahsediyoruz. Bize tuvalete zamanında gitmenin kıymetini, ocağı açık bırakmamanın önemini, merdiveni olmayan havuza girmenin hayati tehlikesini başka hangi oyun öğretmiştir sorarım size. Evlenmeyi teklif etmenin zorluğundan tutun da göz açıp kapayıncaya kadar kundakdaki bebeğiniz okula gitme vakti gelen kocaman bir çocuk olacağını felsefik bir bakış açısıyla hangi simülasyon gösterdi bize? (Bebekler hakikaten saniyesinde çocuk oluyordu, anne babalarımız da hep demez mi böyle?)

Nereden çıktı bu diyenlere duyurulur. 4 Şubat 2000'de piyasaya sürülen the Sims artık 17 yaşında gencecik bir oyun. Bilmeyenler için kısaca ilk oyunu 7 ek pakete sahip ve seri olarak 4. oyunu aktif olan bir yaşam simülasyon oyunudur. Maxis tarafıdan geliştirilmiş, EA tarafından yayımlanmıştır. Tüm paketleri ile toplam 71 oyunu vardır. Şaka maka yazı ile yetmiş bir oyun!


Eğer fırsatı olmamış olanlar varsa ne yapıp etsin the Sims oynasın. Her paketini de indirip öyle oynasın. Sonra isterse the Sims 4'ü de oynayabilir ama kimse the Sims efsanesini kaçırmasın isterim. İlk oyunun tanıtım videosunu da buraya bırakıyorum. Uzundur oynama fırsatı bulamadığım oyunu bilgisayarıma yüklemeye gidiyorum. Bu sırada siz de karakterlerinize yaptığınız insafsızlıkları yorumlarda paylaşabilirsiniz. (Kabul edin! O havuz merdivenini siz de sildiniz!)

İyi ki doğdun(?) the Sims! #TheSimsAnniversary

Hiç yorum yok