Battlefield 1 bu hafta sonu ücretsiz! Büyük indirimi de yanında!


Bu hafta sonu boyunca Battlefield 1'i ücretsiz deneme şansı ve büyük EA indirimi!


Hem puanlamalarda hem de satış listelerde ilk sıralarda görmeye alıştığımız Battlefield 1 bu hafta sonu için PC ve Xbox One oyuncularına bedava. (Sadece PlayStation 4 sahibi olanlar çıkabilir.) Aslında hafta sonu boyunca oynama şansı vermiyor ama detayına hemen gireceğim.

Xbox Live Gold üyesi olan tüm Xbox One sahiplerine, 3 Mart Cuma günü 20.00 TSİ ve 6 Mart Pazartesi 11.00 TSİ arasında deneme sürümüne erişim açık olacak. (Diğer Xbox One sahipleri de artık çıkabilir.)

PC sahiplerine gelince, Battlefield 1'e EA Origin'den 3 Mart Cuma 16:00 TSİ ve 6 Mart Pazartesi 21:00 TSİ arasında erişebilecekler. Ancak oyunu sadece 10 saat oynayabilecekler.

AKK derdi olan arkadaşlarla da burada vedalaşabiliriz. Çünkü bu fırsatı kaçırmamak için 50 GB indirmeye kararlı olan arkadaşlarla içerik konusunda paylaşımıma devam edeceğim. (Gece Kuşu ile AKK'nin kalkacağı günleri iple çekiyoruz. Mayıs ayına kadar dayanacağız artık.)

Deneme süreci boyunca Xbox Live Gold üyelerinin tüm çok oyunculu karşılaşmalara ve tek oyunculu bölümlere erişimi olacak. PC Origin kullanıcıları ise 10 saatlik deneme süreleri boyunca 5 haritada 3 farklı modda çok oyunculu karşılaşmalara katılabilecek ve tek oyunculu modun ilk iki bölümünü oynayabilecek. Deneme sürecinde 10 saati tamamlayan tüm oyunculara içinden silah kaplaması çıkan Battlepack'in hediye edileceğini de buraya not düşeyim. Ayrıca bu süre boyunca yaptığınız tüm gelişimler ve eşyalar hesabınızda kayıtlı kalacak. Sonrasında tam sürümünü almak isterseniz kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.

Oyunu beğenenlerin de almalarını kolaylaştırmak için EA Yayıncı İndirimleri boyunca Battlefield 1'i €59.99 yerine €29.99'a alabileceksiniz.

Yeni DLC'si ile bu ay buluşacağımız Battlefield 1'i denemenizi tavsiye ederim. Şimdiden iyi eğlenceler!


Hiç yorum yok