Ücretsiz Origin Access kampanyası sona eriyor!

Devamı ve daha fazlası için bazennub.com

Origin Access'in 7 günlük ücretsiz deneme kampanyası 7 Mart'ta sona eriyor.


Origin kullananların hergün gördüğü Origin access denemesi artık sona eriyor. Yarın (7 Mart) bu kampanyanın sona ermesi ile Origin access'i sadece aylık €3.99/$4.99 vererek deneme şansınız olacak. Peki bu 7 günlük deneme sürecini neden kaçırmayayım bazeNNub derseniz ilk söyleyeceğim neden %10 indirim şansı olacaktır. Origin'den alacağınız herhangi bir oyunu %10 indirimle alabiliyorsunuz. Halihazırda EA Yayıncı İndirimleri devam ediyor. İndirimli fiyatlara bir %10 daha indirim alabiliyorsunuz. 

İkinci söyleyeceğim (AKK sıkıntısına rağmen) bu 7 gün içinde aralarında Star Wars Battlefront, Unravel, FIFA 16, Mirror's Edge Catalyst, Sims ve Dragon Age gibi oyunların bulunduğu 30'dan fazla oyunu ücretsiz oynayabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra Battlefield 1'i 10 saat oynama şansına da erişiyorsunuz. (Titafall 2'nin denemesi yok, buraya ekleyeyim.)

Devamı ve daha fazlası için bazennub.com


İkna olduk, peki nasıl bu kampanyadan yararlanacağız?

Origin'i yükleyip çalıştırdıysanız zaten ana sayfasında bu haberde de resmi göreceksinizdir. O resime tıkladığınızda "Join Now" düğmesi çıkacaktır. Bu düğmeye bastığınızda açılan pencerede ise karşınıza çıkacak "Join Origin Access" düğmesine tıklayın. Ardından gelecek olan pencerede ise aylık ödeme planı seçmek için "Monthly" seçeneğine tıklayabilirsiniz. "Proceed Review Order"'a bastığınızda 7 günlük bedava seçeneğinin göründüğünden emin olun. Emin olduktan sonra "Start Membership" diyerek 7 günlük deneme sürecini başlatabilirsiniz. ŞİMDİ GELDİK ÖNEMLİ NOKTAYA.

ÇOK ÇOK ÖNEMLİ NOKTASI ŞU: Eğer üyeliğinizi kapatmazsanız bu 7 gün ardından sizden aylık ücret çekilecektir. Bunun için de Origin profilinize girip, soldaki listede olan "Origin Access" başlığına girip, üyeliğinizi inaktif duruma getirebilirsiniz. Sonra "Ben duymadım, ben bilmiyordum. Sen dedin, 7 gün dedin, bedava dedin, kartımdan para çekilmiş, çok ayıp," gibi sözler gelmesin.

Hiç yorum yok