World of Warcraft: Legion 7.2 geliyorum dedi


The Tomb of Sargeras'a adım adım yaklaştık...


Tanıtımı yayınlanan World of Warcraft 7.2 güncellemesi ile Legion hikayesi kaldığı yerden devam edecek. Tanıtım videosunda Kil'jaeden, Velen, Khadgar... Yok, yok. Ve fel alevleri arasında da sürpriz bir isim. Sesinden tanırsınız kesin.


28 Mart 2017'de aktifleşecek olan bu güncellemede hemen yeni raid başlamayacak. Biraz daha Gul'dan ile haşır neşir olacağız yani. Bu güncelleme ile neler geliyor özet geçmek gerekirse:

Broken Shore'a gidip Legion hikayesine devam ediyoruz

Suramar hikayesini the Nighthold raidini bitirerek sonuna kadar gitmiş olduk. "Broken Isles Pathfinder, Part One" başarımını geride bırakıp Broken Isles Pathfinder, Part Two için Broken Shore'da bir müddet vakit geçireceğiz. Ayrıca burada sunulacak 3 binadan birini yaparak gücümüze güç katacağız. (Dreanor'daki Tanaan Jungle olayı)

Uçan binekler ve Broken Isles'ta uçma

 "Broken Isles Pathfinder, Part Two" başarımı uçabilmek ve sınıf bineğimizi alabilmemiz için gereken tek şey. Tabi bunun için bu başarımın ilk bölümünü tamamlamış olmanız gerekiyor. Sonrasında Broken Shore haritasını açmak, yeni gelen the Armies of Legionfall'da "Exalted" olmak gibi görevlerimiz olacak.

Evcil Yaratık (Pet) Zindanı

Deneme Sunucularında (PTR) çok heyecan verici durmuyor. Northern Barrens'teki Wailing Caverns'e bu sefer evcil yaratıklarımızla bitirmeye çalışıyoruz. Zindan sonunda tamamladığımız görevde 25. seviyeye çıkarma taşı alıyoruz. Güncelleme aktif olduğunda daha heyecanlı görevler gelir mi bilemem.

Legendary silahlarımızın yeni seviyesi 50 oluyor

Buraya hemen not düşeyim eğer çoktan 35 yapıp çantanızda Artifact Power veren kullanılabilirleri saklıyorsanız işe yaramayacak. Blizzard resmi olarak açıkladı. Eğer önceden harcayıp bonus özelliğe kullandıysanız, o AP'ler tekrar iade edilecek içiniz rahat olsun.

Broken Isles'taki her gruba özel binek

Grup dediğim Valarjar, The Wardens, Dreamweavers, Highmountain Tribe ve Court of Farondis gibi gruplar. Eğer hepsinde "Exalted" yani saygı değer biri seviyesine çıktıysanız yeni güncelleme ile gelecek görevler ve kullanılabilirler ile her 20.000 itibar puanı ile o gruba özel sandık kazanacaksınız. O sandıktan binek çıkma ihtimali var. Tabii ki bu uzun süre oyun başında olmanızı gerektirecek bir gelişme. Ayrıca hemen söylemek isterim, güncelleme öncesi toplanan itibar tokenları da bu 20.000 için işe yaramaz olacak.

Yeni Legendary silah görüntüleri geliyor


Yeni "Dünya Görevleri" (World Quest)'ler geliyor

Sınıf Salonumuza (Class Hall) geliştirmeler geliyor 

Haritadan göreve gönderebileceğimiz yardımcı sayımız 6 oluyor. Ayrıca bu yardımcılarımıza yeni seviyeler de geliyor. (Bence güncelleme sonrası hızlı olmak için şimdiden görev kaynakları ve yardımcı zırh güçlendiricileri biriktirmeye başlayın.)

Alt karakterleriniz için Sınıf Salonunuzdan alabildiğiniz seti 860 ilvl'e çıkarabileceksiniz


Daha uzatmamak için burada bırakıyorum. Tahmin ediyorum ki en can alıcı noktalardan kaçırdığım yok. Eksik varsa yorumlarda hatırlatabilirsiniz. Ben de bir teşekkürle eklemeyi yaparım.

Azeroth'ta görüşmek üzere!

Hiç yorum yok