Fortnite Battle Royale artık tüm platformlarda!

Devamı ve daha fazlası için bazennub.com

PUBG benzerliği ile gündeme gelen Fortnite Battle Royale, PC, PS4 ve Xbox One için ücretsiz!


Geçtiğimiz günlerde Playerunknown's Battlegrounds (PUBG) oyununun yapımcısı Bluehole Studio tarafından, kendi oyunlarına benzerliğinden dolayı eleştirilen Fortnite Battle Royale, PUBG aksine ücretsiz olarak oyunculara sunuldu. Yayımcısı Epic Games olan oyunun en dikkat çeken tarafı ise PC, Playstation 4 ve Xbox One'a aynı anda ücretsiz çıkmış olması oldu.

Fortnite, PUBG gibi "arenada en son kalan kazanır" mantığı ile işleyen bir oyun. Oyun daha çizgifilmsi karakterlerle yapılmış. Ancak bu sizi yanıltmasın. Karşılaştığınızı elemek için öldürmeniz gerekmekte. Şuan için silah çeşitliliği çok az, etraf yıkılabiliyor, yıkılan evlerden, kesilen ağaçlardan odun toplayıp kendi barınağınızı yapabiliyorsunuz. Daha detaylı bir İlk Bakış yazısı için oyunda daha fazla zaman geçirmem gerekiyor. Yine de, oynadığım 5 oyunda da zevk aldığımı söyleyebilirim.

Arkadaşlarınızla oynayabildiğini Fortnite'ın yeni modu Battle Royale, hiç indirime girmemiş olmasına rağmen en çok satılan, en çok oynanan ve aynı anda en çok kişiye ev sahipliği yapan PUBG'nin market stratejisinde ne gibi değişikliğe gitmesine sebep olur bilemiyorum. PUBG gibi oturmuş ve daha çok içeriğe sahip olan bir oyunla kapışacak güçte olmadığı için Fortnite'ın da gitmesi gereken uzunca bir yol olduğu da ayrı bir gerçek.

Eğer siz de merak edenlerdenseniz, PC versiyonunu indirmek için buraya, Playstation 4 versiyonunu indirmek için buraya ve Xbox One versiyonunu indirmek için buraya tıklayabilirsiniz. Adada görüşmek üzere. (Umarım elimde efsanevi pompalı silah verken tabi ki!)

Devamı ve daha fazlası için bazennub.com


Hiç yorum yok