WESG 2017 CS:GO Kadın Milli Takımımız Finalde!

Devamı ve daha fazlası için bazennub.com

CS:GO Kadın Milli Takımımız bu akşam 19:00TSİ'de turnuva final maçına çıkacak!

Counter Strike: Global Offensive oyununu birçok oyuncu çok yakından bilir. Hatırlarsanız The World Championship 2016'da erkek milli takımımızın şampiyon olduğu haberini de yayınlamıştık. Umuyoruz ki, World Electronic Sports Game (WESG) 2017 Avrupa Bölge Turnuvası hakkında yapacağımız bir sonraki haber de Kadın Milli takımımızın şampiyonluk haberi olur.

WESG, CS:GO, DOTA 2, StarCraft 2 ve HearthStone gibi oyunların turnuvalarına ev sahipliği yapan bir organizasyon ve sadece kadın milli takımlarının karşılaştığı turnuvada ülkemizi temsil eden takımımız bu akşam 19:00 TSİ'de final maçına çıkacak. Takım kaptanı OYKU, takım arkadaşları Flutura (Eda Mutu), Smurfette (Yağmur Gündüz), Nariel (Yaren Cirit) ve PinkANGEEEL (Melek Acar). Finalistin toplamda $16.000 ödül kazanacağı turnuvada takımımıza şimdiden başarılar diliyoruz ve e-sporda bu sene de bir şampiyonluk kutlamak istiyoruz.

Milli takımımıza destek olup, maçlarını izlemek isteyenler buraya tıklayarak turnuva Twich kanalına gidebilirler. Turnuva ve WESG hakkında bilgi almak isteyenler ise buradan resmi sayfasına ulaşabilirler.

Düzeltme: WESG 2017 Avrupa Şampiyonasına katılmak için yapılan bölge turnuvası finali oynanacaktır. Ülkemizin katıldığı turnuvada, Bazı Baltık ülkeleri, Balkan ülkeleri, Güney Kafkasya ülkeleri, Türkiye ve İsrail gibi birçok ülke yer almaktadır.
 

Hiç yorum yok