WESG 2017 CS:GO Kadınlar Turnuvası Bölge Şampiyonu Türkiye!

Devamı ve daha fazlası için bazennub.com

Finalde galibiyeti tattıran Kadın Milli Takımımızı tebrik ediyoruz! Asın bayrakları!

World Electronic Sports Game (WESG) 2017'de, Avrupa Şampiyonası bölge elemelerinde, kadın milli takımlarının karşılaştığı Counter Strike: Global Offensive turnuvasının kazananı belli oldu: TÜRKİYE! Romanya ile yaptığı final maçını 2-1 kazanan milli takımımız Avrupa Şampiyonasına girmeye hak kazandı.

Bazı Baltık ülkeleri, Balkan ülkeleri, Güney Kafkasya ülkeleri, Türkiye ve İsrail gibi birçok ülkeyi içine alan bölge turnuvasında, Bulgaristan'ı 2-0 yendikten sonra finale yükselen takımımız, ilk haritada (Overpass) kıyasıya geçen turlara rağmen 11-16 yenilse de, 2. haritada (Cobblestone) 16-2 ve 3. haritada (Mirage) 16-10 skorları ile final maçında galibiyetle ayrılmayı bildi. E-sporda ülkemizi başarıyla temsil ettikleri için birkez daha oyuncularımız: takım kaptanı OYKU, takım arkadaşları Flutura (Eda Mutu), Smurfette (Yağmur Gündüz), Nariel (Yaren Cirit) ve PinkANGEEEL (Melek Acar)'ı tebrik ediyoruz. Darısı WESG 2017 Avrupa Şampiyonu olmalarına diyoruz.

Maçı kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler varsa buraya tıklayarak WESG'in resmi Twitch hesabına gidip izleyebilirler. Türkiye'ye rakip olacak takımların çıkacağı diğer bölge maçlarını da yine aynı Twitch kanalından izleyebileceğinizi buraya not düşelim. Sırada hangi maçlar var ve ne zaman oynanacak sorularına ise buraya tıklayarak gidebileceğiniz WESG 2017 resmi turnuva sayfasından cevap bulabilirsiniz.


Hiç yorum yok