Steam Kış İndirimleri içinizi ısıtacak, cebinizi hafifletecek!

Devamı ve daha fazlası için bazennub.com

Yenileri çıkana kadar kaçırdığınız oyunları almak için iyi bir fırsat!


Steam'in türlü türlü bahanelerle yaptığı kampanyaların birine daha geldik. KIŞ İNDİRİMİ! Oynamayacağınız halde uygun fiyatından dolayı bir oyunu aldıran, en azından sizi ikileme sokan o güzel indirim dönemi... Tabi ki, eğer oynamak istediğiniz oyunları listeleyip, indirim dönemini beklediyseniz, sizin için gayet güzel bir haber olacak bu.

4 Ocak 2018 21:00 TSİ'de sona erecek bu kış sezonunda %75'e varan indirimleri görmek mümkün. Önereceğim oyunlardan önce indirimli fiyatlardan bile daha ucuza oyun alabileceğinizi söylemek isterim. İndirimli fiyatlardan daha da mı ucuz? Aynen, öyle. Yalnız çok da heyecanlanmayın. Nefes kesecek bir ucuzluk olmayacak. Nasıl yapacağınız sorusuna gelince: Çok basit! Hergün 3 kere Keşif Kuyruğunuzu tamamlayın ve oylamaya açılan başlıktaki oyunların birine oy verin. Böylelik 4 adet koleksiyon kartı kazanacaksınız. Az rastlanan kart gelmediği sürece bu kartlar genelde 20-30 kuruş arasında satılıyor. Bu da, - steam komisyonunu da kesince- size günlük 75 kuruş - 1 TL gibi bir kazanç sağlayacaktır. Çok az geliyor kulağa ancak kampanya boyunca bu uygulamayı yaparsanız zaten 10-14 TL'lik bir para birikecek cüzdanınızda. Oturduğunuz yerden, güzel bir indirim kazanmış oluyorsunuz. Dediğim gibi nefes kesici değil ama 20TL altındaki oyunlar için tatmin edici bir indirim oluyor, hatta bir oyunu bedavaya bile getirebilirsiniz. 

Önerdiğim oyunlar:

 - Europa Universalis IV (%75 indirim ile 14,75 TL) ancak bu oyun tam bir DLC tuzağı olduğu için tek ana oyunu almanızı önermem. Gerçekten çok güzel bir oyun. İncelememde de bahsettim. Elbette, incelememde bahsettiğim güzel özelliklerin birçoğu DLC paketleriyle geliyor. Hangi DLC'ler daha iyi bakmak için DLC rehberlerimize göz atabilirsiniz. Kısacası EU 4 alma planınız varsa Art of War ve Rights of Man'in de olduğu paketi almanızı öneririm:
*Europa Universalis IV: Empire Founder Pack (%64 indirim ile 51,97 TL)

- Rocket League (%40 indirim ile 18,60 TL) - Olmazsa olmaz...
- Ori and the Blind Forest: Definitive Edition (%50 indirim ile 15,62 TL)
- Prison Architect (%75 indirim ile 12,25 TL)
- Stardew Valley (%33 indirim ile 16,08 TL)
- Punch Club (%50 indirim ile 9 TL)
- Game Dev Tycoon (%50 indirim ile 9 TL)
- Mount & Blade Full Collection (%75 indirim ile 17,49 TL) 
- Cities: Skylines - New Player Bundle (%67 indirim ile 31,27 TL)
- Counter-Strike: Global Offensive (%33 indirim ile 16,08 TL)
- Grand Theft Auto V (%60 indirim ile 71,60TL)
- The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition (%60 indirim ile 29,99TL)






Hiç yorum yok