League of Angels 2, 2. yaşını hediye dağıtarak kutluyor!

Devamı ve daha fazlası için bazennub.com

League of Angels II, 2. yaşını oyuncularına hediye dağıtarak kutluyor!

Geçen ay, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehirleri Anma günü nedeniyle özel bir etkinlik yapamadıkları için bonus kod dağıtarak o özel günü anmak istediklerini resmi Facebook hesaplarındaki canlı yayında bahsetmişlerdi. Nisan ayında ise 2. yaşına giren oyun, bu zamana kadar kendilerini yalnız bırakmadıkları için oyuncularına sürpriz bir hediye paylaştı. Bonus kodu kullanarak hediyenize sahip olabilirsiniz. Nisan ayında etkinliklerle birçok hediye dağıtan LoA II'nin bonus kodunu aşağıda görebilirsiniz.

Eğer ucuz fiyatlarla oyun almak istiyorsanız HumbleBundle'a göz atabilirsiniz. Strateji oyunlarının hayranı iseniz şu an tam siz göre indirimli bir paket var. Steam'de oyuncular tarafından oldukça olumlu yorumlar alan Endless Space 2 - Standard Edition, Empire: Total War Collection, Tooth and Tail ve birçok oyunu çok ucuza alabileceğiniz kampanyaya gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.
League of Angels 2 hediye kodları ve haberleri için Facebook, Instagram ve Twitter hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!



  >> Hediye kodu: 3N9JMSA3TB4E4Y9EM2 <<



Hiç yorum yok