Blizzard, Streaming işine de el attı! Artık Battle.net hesabınızdan stream yapabileceksiniz

Devamı ve daha fazlası için bazennub.com

Artık WoW'da aldığınız efsanevi silahınızı, Hearthstone'daki yeni destenizi, Heroes of Storm'daki galibiyetinizi Facebook'ta anında paylaşabileceksiniz.


Blizzard yeni güncellemesiyle (1.5.0), streaming (internet üzerinden yayıncılık) özelliğini de aktif hale getirdi. Şuan Amerika, Avustralya, Yeni Zelanda ve Güneydoğu Asya'da kullanıma açılan, yakında Avrupa'da da kullanılabilecek bu özelliği Facebook ortaklığı ile yaptığını açıkladı.

Getirdikleri "Streaming" butonuna bastığınızda Facebook hesabınıza giriş yapmanızı isteyecek. Girdikten sonra da ister profilinizdeki zaman tünelinizde, isterse açtığınız Facebook sayfanızda hem yayın yapabilecek, hem de yayınınızı sonradan izlemek isteyenler için paylaşabileceksiniz.

Yeni sistem, Mac'te ve Windows XP'de çalışmamaktadır. Yayın yapabilmeniz için de bilgisayarınızın ve internetinizin böyle bir hizmeti kaldırabiliyor olması gerekmektedir. Yayın kalitenizi değiştirebilme, webcam görüntünüzü açıp kapama seçenekleriniz de mevcut.

Bakalım, Twitch.tv gibi sistemi oturmuş internet yayıncılığı sitelerindeki Blizzard oyuncularını bu sisteme çekebilecekler mi...

Peki, siz Twitch'te mi kalırsınız, Battle.net + Facebook yayıncılığına mı geçersiniz?



Hiç yorum yok