Battlefield 1 Kış Güncellemesi geldi

Devamı ve daha fazlası için bazennub.com

Battlefield 1'de oyuncuların istekleri göz önünde bulundurularak birçok yenilik getirildi.


1.54 GB'lık güncellemede gelen yeniliklerin listesi uzun. Önemli güncellemeleri hızlıca gözden geçirelim.

- Öncelikle her sınıfın en yüksek rütbesi 10 idi, bu seviye 50'ye yükseltildi. Rütbeyi en yüksek seviyeye çıkarabilmek için açılması gereken kilitli öğeler de olacak. Her 10 Sınıf Rütbesinde Battlepack alacağız, ayrıca 50. seviyeye ilerlerken kilitli künyeleri açma şansımız da olacak. 50'ye ulaştığımızda ise düşmanlarımızı tiye alan Sınıf yetenekleri de bizi bekliyor.

Devamı ve daha fazlası için bazennub.com


- Oyun oynarken toplayabileceğimiz Kurdeleler geldi. 20 farklı Kurdeleyi toplamak için oyundaki görevlere ve takım oyunu oynamaya daha da önem vermemiz gerekecek. Her biri 300 Tecrübe Puanı (TP) verecek.



- Oyunda birincil silahların sekizini de almak için Elit Kodeks açmak mümkün. O silahlarla 500 fazladan düşman öldürmeniz bunu başarmanızı sağlayacak, üstüne 25 bin TP verecek.


- Karşılaşma bittiğinde yeni haritanın hangisi olacağını oyuncular oylayarak belirleyecek. Seçenekler arasında olan iki haritadan hangisi daha çok oy alırsa ek süre olmaksızın o haritada karşılaşma başlayacak. Gelecek iki harita, tüm haritalar içinden önümüze rastgele gelecek.


Bunların dışında daha Sunucu Kirala özelliği, Vasıtalarda, Silahlarda, Yapay Zekada, Haritalarda ve sorun yaratan/yaşatan diğer birçok konuda hatalar giderildi. Detayları incelemek isterseniz Battlefield 1'in resmi sayfasına buradan gidebilirsiniz.

Ayrıca süngünüzle sevginizi bir yapan Sevgililer Gününe özel etkinlik, hediyeler ve görevler de bugün geldi. Detaylar için buraya tıklayabilirsiniz.


Hiç yorum yok