World of Warcraft: Legion ilk günler için can simidi notları

Legion büyük bir beklentiyle geliyor. Blizzard, bir önceki paketi olan Draenor'da kaybettiği milyonlarca oyuncusunun kalbini tekrar kazanmak istiyor. Bu yüzden de oyun sistemi birçok alanda değişti. Detaylı rehberler gelecek. Şimdilik bilmeniz ve dikkat etmeniz gereken değişiklikleri şöyle sıralayabilirim:

1) 100-110 arası görev zinciri

Eskiden seviye atlamak için ilerlediğimiz haritalar da, aldığımız görev zinciri gibi sıralıydı. Her haritanın kendine göre bir seviyesi vardı. 90. seviyede Spires of Arak haritasında tutunamazdık. Legion'da o sistem değişti. Artık istediğimiz haritadan başlayabiliyoruz. Tüm haritalardaki görevleri bitirdiğimizde de rahatça 110 oluyoruz. Görevleri yaparken aynı haritada siz 103. seviyedeyseniz yaratıklar 103, 107 iseniz 107 gözükecek. Bu yüzden farklı seviyelerdeki arkadaşlar da beraber görev yapıp, kendi seviyelerine uygun tecrübe puanları kazanabilecek. Bu yüzden, ilk başta "Nerede görev zincirine başlamak istiyorsun?" sorusuyla karşılaşınca şaşırmayın.

Devamı ve daha fazlası için bazennub.com

2) Tek silahımız olacak, tek dostumuz o olacak

Legion Artifact silahlarıyla geliyor. Hemen ilk başlarda görev zincirini takip ettiğimizde bize 750 iLvL olan silahımız verilecek. Paket boyunca da onu kullanacağız. Aşağıdaki resimde Paladin Artifact silahını görebilirsiniz. Kendimize tecrübe puanı kastığımız gibi ona da Artifact puanı kazanarak geliştirmeye çalışacağız. Üstte 3 adet Relic(Yadigar/Kutsal Emanet) boşlukları göreceksiniz. (Resimde üçü de dolu). Zaten silah düşürmek yerine bu yadigarları toplamaya çalışacağız. Bu parçalar hem silahımızın seviyesini artıracak, hem de bazı özellikler verecek. Bu sayede kullanacağımız büyüler ve vuruşlar da güçlenecek. Silahımızın seviyesine göre onun da yetenek ağacını kullanabileceğiz.

Devamı ve daha fazlası için bazennub.com


3) Relic (Yadigar/Kutsal Emanet)

Peki, bunları nasıl elde edeceğiz? İlerleyeceğimiz görev zincirleri, meslekler, harita üstündeki etkinlikler, PvP savaş alanları başarılarımız, genel başarımlarımız, zindanlar, özel harita boss'ları, arena galibiyetleri ve haritalardan topladığımız hazinelere kadar birçok yadigar kazanma yöntemimiz olacak.

4) Class Hall (Sınıf Salonları)

Burası çok önemli. Draenor'da garnizonumuz ne kadar önemliyse, Legion boyunca da sınıf salonlarımız bir o kadar önemli. Bu genişleme paketinde de takipçilerimiz(follower) olacak. Ve sınıf salonlarımıza, haliyle sınıfımıza uygun takipçilerimiz olacak. Bu takipçilerimize vereceğimiz görevler de çok önemli, çünkü silahımızın seviye atlaması için gereken Artifact puanlarından da getirecekler. 110. seviyeden sonra takipçileri göndereceğimiz görevler sayesinde silahımızın gücünü daha hızlı artırabileceğiz. Bu yüzden, sıkı takip işlerimizi hafifletebilir. Ayrıca Sınıf Salonumuzdaki özel araştırma ile alacağımız Artifact puanlarının yüzdesini artıramayı sağlayan bir parşömen tomarı (scroll) elde edeceğiz. 5 günde 1 alacağımız bu tomar ile Artifact puanı veren eşyalardan daha fazla puan alacağız.

Devamı ve daha fazlası için bazennub.com


Şimdilik bu notları paylaşayım. Bazı yenilikleri de görerek öğrenip, heyecanı kaçırmayalım. Daha detaylı rehberlerimiz geldiğinde hemen haberiniz olsun istiyorsanız, sağdaki "İlk siz okuyun" başlığının altına emailinizi ekleyebilir, sosyal ağlar bağlantılarımızla bizi Facebook ve Twitter'dan bulup, takip edebilirsiniz.

Hiç yorum yok