World of Warcraft Legion 7.1.5 ile neler geliyor?

Devamı ve daha fazlası için bazennub.com


World of Warcraft Legion 7.1.5 güncellemesi hakkında bilmeniz gerekenler


Kasım 2016 yapılan BlizzCon 2016'da 7.1.5 ve 7.2 yamaları duyurulmuş, neler değişeceğine dair başlıklar da verilmişti. 7.1.5 yamasının yayınlanacağı gün geldi çattı. Avrupa sunucularında 11 Ocak'ta gelecek olan güncellemede neler değişecek kısaca bir hatırlatalım.


Sınıflarda değişiklikler

-Her sınıfta değişiklik yapılmış, hepsini buraya sığdırmam çok zor. İngilizce içeriğe sahip WoWHead sayfasından detaylara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.



Yeni efsanevi eşyalar (Legendary) ve eskilerin verdiği esktra etkilerde güçlendirme/zayıflatma

- Yine her sınıfın her yetenek ağacına özel efsanevi zırh parçaları geliyor. Bu yamadan önce sahip olduğumuz efsanevi parçaların verdiği ekstra etkilerde güçlendirme (buff) ya da zayıflatma (nerf) geliyor.



The Nighthold Raid hazırlık

- 18 Ocak'ta Normal ve Heroic zorluk seviyelerinde açılacak. Raidin hangi zorluğu, ne zaman açılacak merak ediyorsanız, takvimi incelemek için buraya tıklayın.



Artifact Öğretisi (Yeni açılan ve Alt karakterlerde Artifact seviyesini yakalama)

- "Knowledge is Power" göreviyle yeni gelen oyuncular direk Artifact Bilgisini 15. seviyeye yükseltebilecek. (Görev sonunda alacağınız "Artifact Research Synopsis" karakterinize bağlı oluyor.)
- Halihazırda yüksek Artifact seviyesine sahip ana karakteri olan oyunculara ise alt karakterlerini hızlıca yetiştirebilmesi için ise 4 farklı kullanılabilir eşya geliyor (Bunlar battle.net hesabınıza bağlı, karakterler arası gönderim oluyor yani.)
  • Artifact Research Compendium: Volume I: Anında Artifact Bilgisini/Seviyesini (Artifact Knowledge) 5 artırır. Bunu alacak ana karakterin Artifact Seviyesi en az 10 olmalı.
  • Artifact Research Compendium: Volumes I-II: Anında Artifact Bilgisini(Artifact Knowledge) 10 artırır. Bunu alacak ana karakterin Artifact Seviyesi en az 15 olmalı.
  • Artifact Research Compendium: Volumes I-III: Anında Artifact Bilgisini(Artifact Knowledge) 15 artırır. Bunu alacak ana karakterin Artifact Seviyesi en az 20 olmalı.
  • Artifact Research Compendium: Volumes I-IV: Anında Artifact Bilgisini(Artifact Knowledge) 20 artırır. Bunu alacak ana karakterin Artifact Seviyesi en az 25 olmalı.

 

Eşyaların ikincil özelliklerinde değişiklik

- Bahsettiğim özellikler Critical Strike, Haste, Mastery ve Versatility. Birçok eşyada olduğu gibi, Tier 19 setinin parçalarında da birçok değişiklik yapıldı. 7.1.5'ten önce zindandan düşen eşyalara bakanlar güncelleme sonrası tekrardan baktığında değiştiklerini görecekler.


Yeni "Brawler's Guild" Kapışmaları başlıyor

- Yine davetle girebileceğimiz "Brawler's Guild" 110. seviyedekilere açılıyor. Eskisi gibi derece derece yükselebileceğimiz dövüşlerin yanı sıra görevler sonucu açılan dövüşler de olacak.
- 7.1.5 ile gelecek yepyeni dövüş tipi ise Karagaşa Dövüş (Rumble Brawl). Rumble Brawl'da o anda sırada kim varsa hepsini aynı anda dövüş alanına alıyor.
- "Brawler's Gold" para birimi geliyor. Dövüşleri kazandıkça, bu altından kazanıyorsunuz.
- Ödüllerde yeni evcil yaratık (pet), gömlekler/mintanlar, binek var.
(Davetler zindanları tamamladıkça ve Emissary Bag'lerden gelebilir. Hemen daveti koparmak isterseniz Stormheim haritasındaki sağ üstteki Shield’s Rest adasındaki elite vrykulu kesmeyi deneyebilirsiniz.)


Mikro Tatil Etkinlikleri

- Mikro tatiller diğer tatil etkinliklerinin aksine hiçbir başarım ya da kozmetik vermeyecek. Kısa süreliğine etkinlik dönemi boyunca verilecekler dışında koleksiyonunuza ekleyeceğiniz bir eşya olmayacak. Peki neden var bu Mikro Tatiller? Tek amacı eğlenmek. Azeroth'un kültürünü hatırlatmak, eski paketlerin gözden kaçan veya özlenen olaylarını tekrarlamak yapılmak istenenler arasında.

 

"Timewalking" Etkinliklerine Mists of Pandaria zindanları geliyor

- Burning Crusade, Lich King ve Cataclysm paketlerinden sonra Pandaria zindanlarına girebileceğiz. 91. seviye ve üstünün girebileceği Pandaria Timewalking zindanlar 7.1.5 ile gelen bir diğer yenilik.


Mesleklerde Güncellemeler

 

Blade's Edge Arena'sını yenileme




Blizzard Entertainment'ın resmi WoW sitesine gidip detayları incelemek için buraya tıklayabilirsiniz. Aşağıdaki videoyu da izleyebilirsiniz. (İkisi de İngilizce içerik.)





Hiç yorum yok