2016 Hearthstone Turnuvasında Şampiyonunu seç, ödüller kazan!


Şampiyonunu seç, o kazandıkça sen de kazan!


Blizzcon'un yaklaşması ile beraber Hearthstone Dünya Şampiyonası heyecanı da artıyor. Elemelerden geçerek son 16'ya kalan oyuncular gruplara dağıtıldı. Birinci olan kupasını kaldırıp, 250.000 dolarını alacak. Ama bu turnuvada hem tüm oynayanlar hem de izleyenler kazanacak. Listenin sonlarına kalan, 9.'dan başlayıp 16. olan kişi dahil 25.000 dolar kazanacağı bu turnuvada, izleyenler de Hearthstone paketleri kazanıyor.

Nasıl mı?

Öncelikle şampiyon seçme sayfasına buradan gidiyorsunuz! Burayı tıklayarak da gidebilirsiniz! Gittiğinizde turnuvadaki 16 rakip oyuncuyu da göreceksiniz. Onlardan bir tanesini şampiyonunuz olarak ilan edin. (Tabi ki, Battle.net hesabınıza giriş yaptıktan sonra) UNUTMAYIN! Seçip, onayladıktan sonra şampiyonunuzu değiştiremezsiniz! O yüzden, dikkatli seçin. Seçtiğiniz için bir adet "The Grand Tournament" kart paketi alacaksınız. Sonrasında da şampiyonunuzun yendiği her maç için birer paket daha alacaksınız.

 
 
 


Şampiyon seçme işlemi 25 Ekim 2016 23:59 PDT(Pasifik Saati), Türkiye saati ile 26 Ekim 2016 09:59'da sona erecek. Maçlar ise Blizzcon açılış haftasında başlayacak.

Grup Maçları
1. Gün (26 Ekim) – 1. Maç    
2. Gün (27 Ekim) – 2. Maç    
3. Gün (28 Ekim) – Kazananların maçı (1. Maç ve 2. Maç galipleri arasında)   
4. Gün (29 Ekim) – Eleme maçı (1. Maç ve 2. Maç mağlupları arasında)
5. Gün (30 Ekim) – Karar Maçı (Kazananlar maçı ve Eleme maçı galipleri arasında) 

Çeyrek final, yarı final ve final maçları ise BlizzCon'da 4–5 Kasım'da yapılacak:

1. Gün (4 Kasım) – Çeyrek final maçları    
2. Gün (5 Kasım) – Yarı final ve Büyük final maçları






Hiç yorum yok