World of Warcraft hayırseverler için yeni "evcil yaratığını" tanıttı

Devamı ve daha fazlası için bazennub.com

Bu sevimli fel-kediciğin adı Mischief.


Blizzard Entertainment yıllardır birçok farklı hayır kurumuna yardım toplamak için binek veya evcil yaratık satışına başvuruyor. Bu zamana da WoW topluluğu bu tür satışlara ciddi rağbet göstererek bağış toplanmasında yardımcı oldu.  

Devamı ve daha fazlası için bazennub.com
Argi ile 1.9 milyon dolar bağış toplanmıştı
'Pandarian Monk', 'Argi', ' Alterac Brew Pup' ve 'Enchanted Fey Dragon' bineği bunlardan sadece birkaç tanesi. Sıradaki ise Mischief kediciğimiz. Fiyatı duyurulmamış olsa da 1 Aralık'tan yıl sonuna kadar satışta olacağı biliniyor. Yardımlar da Make-A-Wish (Türkiye'deki adıyla Bir Dilek Tut) isimli organizasyona gidecek. Bu organizasyon hayati risk taşıyan hastalıklarla mücadele eden küçük kardeşlerimize bir nebze moral toplamaları için yardımcı olan bir topluluk. 

WoW'un yardımları bu organizasyonun Amerika'daki ayağına mı gidecek yoksa uluslararası mı kullanılacak bilmiyorum. Ancak bu kedicik ya da şu an okuduğunuz bu haber bahaneniz olsun, kardeşlerimize küçücük bile olsa yardımımız olsun. ( Uluslararası Make A Wish sitesi: https://www.worldwish.org/en , Türkiye Bir Dilek Tut sitesi: http://www.birdilektut.org/ )



Hiç yorum yok