Yeni Overwatch kahramanı: Sombra


BlizzCon 2016'da tanıtılan Hacker Sombra hücum rolünde.


Kısa süre önce BlizzCon'da tanıtılan Sombra'yı biraz daha yakından inceleyelim. Hem ışınlanma hem de görünmezlik özelliği olan kahramanımız kolayca yakalanabilir cinsten değil. Blizzard'ın resmi sitesinden edindiğimiz bilgiler ışığında özelliklerine beraber bir göz atalım.

İlk özelliği 'Machine Pistol', tam otomatik olan silahı kısa mesafelerde etkili:




İkinci özelliği 'Hack', düşmanların özelliklerini hack'liyor veya ilk yardım özelliklerini devre dışı bırakıp onları kendisi için kolay hedef yapıyor:




Üçüncü özelliği 'Thermoptic Camo', Sombra bir süreliğine görünmez oluyor, hızı da nispeten artıyor. Saldırma veya savunma özelliğini kullanmak, hasar almak görünmezliğini bozuyor:




Dördüncü özelliği 'Translocator', özel bir alet fırlatan kahramanımız aletin durduğu yere anında ışınlanıyor (savaştığı zaman da kullanabilir):




En üst düzey özelliği (Ultimate) ise 'EMP', geniş bir alana etki eden elektromanyetik enerji boşalımı yapıyor. Bu özellikten etkilenen tüm kalkanlar ve bariyerler yok olurken, alanda kalan rakipler de 'hack'leniyor.




Önümüzdeki hafta herkesin erişebileceği test alanında Windows PC oyuncuları deneyebilecekler. Sombra'nın oyun içi oynanış videosunu da hemen aşağıda görebilirsiniz.



Hiç yorum yok