Zul"jin Heroes of the Storm arenalarında!

Devamı ve daha fazlası için bazennub.com

Varian ve Ragnaros'un ardından efsanevi troll liderlerinden Zul'jin geliyor!


Elflerin ellerinden aldıkları Lordaeron ormanlarını tekrar almak için troll kabilelerini toplayan koca yürekli savaş lordu Zul'jin artık Heroes of the Storm'un resmi sayfasında, özelliklerinin açıklamasıyla birlikte yayınlanmış durumda. Assassin rolüyle gelecek şampiyonun özellikleri ise şöyle:


Q tuşu- Grievous Throw

Zul'jin baltasını ileri doğru fırlattığında, isabet ettirdiği ilk iki düşmanına 130 hasar verir ve onları 8 saniye boyunca işaretler. İşaretli düşmanları Zul'jin'in takiben yapacağı 3 basit saldırısında %50 fazladan hasar alır.


W tuşu- Twin Cleave

Geniş dairesel  kavis çizecek şekilde attığı iki baltası 116 hasar verirken, baltaların isabet ettiği düşmanlar isabet eden balta başına %15 oranında 2 saniye yavaşlar.


E tuşu- Regeneration

Zul'jin maksimum canının %25'ini 4 saniye boyunca doldurur. Bu özellik aktif haldeyken (can doldurma işlemi bitmeden) hareket etmek veya hasar almak yeteneğin etkisini durdurur.


R tuşu- 1.seçenek- Taz'dingo

4 saniye boyunca Zul'kin öldürülemez olur ve canı 1'den aşağı indirilemez. Taz'dingo! (DOTA oynayanlar sesi duyar gibi olmuştur eminim)


R tuşu- 2. seçenek- Guillotine

Zul'gin gökyüzüne fırlattığı devasa balta işaretlenmiş bölgeye düşer ve verdiği 210 hasara kendi canı ne kadar azsa o kadar da ek hasar birimi eklenir.


Karakter özelliği - Berserker

Aktif hale getirdiğinde hasar gücü %25 artarken, her saldırısında maksimum canının %2'si azalır.
Pasif olarak verdiği özellik ise maksimum canından kaybettiği her %1, saldırı hızını %1 artırır.


Daha detaylı bilgi için Heroes of the Storm'un resmi sayfasına buraya tıklayarak gidebilirsiniz. (İngilizce içerik.) Sadece özellikleri değil, sevie atladıkça gelen yetenek ağacını da incelemek için buraya tıklayabilirsiniz. (İngilizce içerik.)

Devamı ve daha fazlası için bazennub.com




Hiç yorum yok