HotS müziğe doyacak! Yeni kahraman Lúcio!

Devamı ve daha fazlası için bazennub.com

Lúcio ver çoşkuyu, ver!


Blizzard'ın ücretsiz MOBA oyunu Heroes of the Storm'a Overwatch'tan 3. kahraman geliyor. Tracer ve Zarya'dan sonra gelen Lúcio daha açık test sunucularına gelmedi fakat Blizzard yakında geleceğini duyurdu. Videodan da özelliklerine göz atabileceğini yeni kahramanımızın detayları yine oyun yapımcısı tarafından yayınlandı. İyileştirme, zırh verme, hızını artırma gibi takım kavgalarında inanılmaz işe yarayacak özellikleri ile güzel bir Destek kahramanı gelecek gibi.

Lucio'nun Özellikleri


Karakter Özelliği

Wall Ride (D): Geçilemez bölgelere çok yanaştığında, o yüzeyleri kullanarak diğer öğelerin üzerinden geçebilir ve yürüme hızı %20 artar. Bu hız artışı, diğer hız bonuslarına eklenir.

Basic Abilities Soundwave (Q): Koni biçimdeki oluşan alanda bulunan düşmanlarına hasar verir ve onları geri teper.

Crossfade (W): İki farklı yolu takip edebilir. Dost kahramanları etkileyecek bu pasiflerden biri İyileştirme Geliştirmesi diğeri ise Hız Geliştirmesi. Bu iki pasifi değiştirmek için özelliği aktif hale getirilebilir.
  • İyileştirme Geliştirmesi: Hem Lucio'ya hem de yakınındaki dost kahramanlara her saniye küçük oranda iyileştirme atar.
  • Hız Geliştirmesi: Hem Lucio'nun hem de yakınındaki dost kahramanların hızı %15 artar.

Amp It Up (E): Lucio'nun Crossfade özelliğindeki geliştirmeyi 3 saniyeliğine güçlendirir, Hız Geliştirmesi açıksa %45 hızlandırır, İyileştime Geliştirmesinde ise iyileştirme iyileştirme oranı önemli ölçüde artar.

Sound Barrier (R)(1. seçenek): Bir saniye sonra, Lucio ve yakınındaki dost kahramanlara muazzam bir kalkan kazanır. Bu kalkan 6 saniye boyunca hızla zayıflar.

Reverse Amp (R)(2. seçenek): Lucio'nun Crossfade izini 4 saniyeliğine düşman kahramana atar, bu süre boyunca İyileştirme Geliştirmesi her saniye hasar verir, Hız Geliştirmesi ise %45 yavaşlatır.

Pasif: Amp It Up'ın süresini 4 saniye artırır.




Hiç yorum yok