Mutlu yıllar, Aion!

Devamı ve daha fazlası için bazennub.com

Ücretsiz oynanabilen en güzel devasa çoklu oyunculu oyunlardan biri olan Aion 8 yaşında!


Ne aylık ödeme istediler, ne paket ücreti... Bize kanatlarımızı alıp gökyüzünde süzülme heyecanını ilk defa yaşatan Aion 8 yaşına girmiş. (Eğer daha önce duymadıysanız ve denemek isterseniz buraya tıklayarak kayıt ve oyunu indirme sayfasına gidebilirsiniz.) Türkçe desteği olmamasına rağmen Türk oyuncuları toplayan Zubaba sunucusunun kaldırılmasıyla eski oyuncularını küstürmüş olsa da ilk 4 senesine yetişmiş biri olarak, o zamanın en güzel online rol yapma oyunlarından biri olduğu için yeni yaşını kutlamak istedim.

Hâlâ oynayanlar varsa veya denemek isteyenler varsa onlara da güzel haberlerim var. Kuru bir pasta ve kısa bir kutlama ile bırakmayacağım sizi. 20-27 Eylül arası %100 Tecrübe Puanı(TP) bonusu, 23-25 Eylül arası ganimet bonusu, 23-25 Eylül arası ise AP bonusu ile yeni yaşında oyuncularının da mutluluğunu düşünmüşler.

Ek özellikler veren pastalar, börekler, çikolatalar...

Bunlar dışında oyun içinde gelecek mesajlara dikkat edin. Size sürpriz hediyelerinin de olacağı bilgisi resmi sitelerinde yer almakta. Ayrıca saat başı yerleri değişen, Nosra, Esterra ve Akaron'da gizlenmiş, her birinde ayrı ayrı 24 adet pasta olacak. Bunların çoğu tuzak! Sadece bir tanesinde %100 tecrübe puanı bonusu ödülünü size kazandıracak. Midenizin değil, şansınızın yönlendirdiğine gidin.

Yok ben illa midemi düşünürüm diyorsanız da hiç riske girmeden güzel bir pasta dilimi ve bonus özellik almak için ana şehirlerinizdeki kutlama pastalarından bir dilim kapabilirsiniz. Üzerinizde 6 saat boyunca kalacak olan özellikler %200 TP ve %50 ekstra eşya düşürme şansı olacak. Bu kekler 27 Eylül'e kadar ana şehirlerde duracak. Kaldırılmadan, ara ara ıssırık almayı unutmayın.

Ayrıca topluluğun oylaması sonucu "Kromede’s Revenge" de geri dönüyor. Bu ateş tapınağına ara ara sızmayı da unutmayın diye not düşeyim.

Tekrardan İYİ Kİ DOĞDUN AION!

Devamı ve daha fazlası için bazennub.com


Hiç yorum yok