Steam 2016 Yılında En Çok Hasılat Yapan Oyunları Açıkladı!

Steam 2016 yılında en çok satan ilk 100 oyunu açıkladı!


Steam'in resmi sitesinde yayınlanan liste aslında çok şaşırtıcı değil. Rocket League, Counter Strike: Global Offensive, DOTA 2, Witcher III: Wild Hunt, Grand Theft Auto V, Fallout 4 ve yeni çıkmış olmasına rağmen hızla yükselmiş olan Civilization VI'in yanısıra abartılı reklamların devamında hızla yere çakılan No Man's Sky da Platin listesine girmiş.

Altın listesinde ise kış indiriminden yararlanıp aldığım Stardew Valley ve Rise of the Tomb Raider (20. sene kutlamasına ithaf edilmiş) var. Oyunun ücretsiz olup, hasılatı ile listede yeren alan Team Fortress 2 ve Warframe oyunlarını da yazmasam içim rahat etmez.

Gümüş listesinde favori oyunlarımdan olan Europa Universalis IV, EU4'ün yapımcılarının diğer strateji oyunu olan Hearths of Iron IV, Skyrim, ve Rust gibi oynamaktan keyif aldığım diğer oyunlar var. 

Bronz listesi ise bir hayli uzun. Hepsini incelemek isterseniz buraya tıklayarak Steam liste sayfasına gidebilirsiniz. Listenin en iyilerine göz atmak için aşağıdaki görsellere bakabilirsiniz. (Görsele tıklayıp, büyütebilirsiniz.)

Devamı ve daha fazlası için bazennub.com
Devamı ve daha fazlası için bazennub.com
Devamı ve daha fazlası için bazennub.com



Hiç yorum yok