World of Warcraft: Legion

Sonunda WoW-Legion geldi! Fakat yanında birçok yenilikle geldi. Hikâyenin heyecanını bozmayacak, deşifre etmeyecek ama ilk günlerde size çok yardımcı olacak rehberimiz hazır! TIKLAYIN!

Devamı ve daha fazlası için bazennub.com
Geliştirici ve Yayınlayan: Blizzard Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Ağustos 2016 Website: wowlegion.com
Demon Hunter'ların ön siparişle oyunu edinenlerle buluşmasının yanısıra, Legion paketinin ana görev zincirinin ilk adımları da WoW oyuncularına ulaştı.

30 Ağustos gece yarısı genişleme paketinin aktif hale gelmesiyle, yeni ana şehirimiz Dalaran'ın Broken Isles'a taşınma hikayesiyle başladık. Görevleri takip ederek Artifact silahımıza kavuştuk. 750 iLvL olarak başlayan silahımızı paket boyunca kullanacağız. Gücünde, şeklinde, renginde ve özelliklerindeki değişimi sağlamak için, yapacağımız görevlerden gelecek, Class Hall'lardaki yardımcılarımızı göndereceğimiz görevlerden edineceğimiz, zindanlardan düşüreceğimiz parçalara ihtiyacımız olacak. Paketin çıkmasıyla beraber ilk günlerde size yardımcı olacağını düşündüğüm can simidi rehberimi paylaştım. Kısa süre içinde de daha geniş incelememi de size sunacağım. Uzun soluklu bir oyun olduğu için birden fazla inceleme ile karşınıza çıkmam pek muhtemel.

Takipte kalın!

Bu sırada yayınlanan Legion hikayesini anlatan görsel şaheserlerine bir göz atın!





Hiç yorum yok