GTA V Online Cadılar Bayramı Etkinliğinde oyuncularına para saçıyor! (İndirimler, bonuslar, modlar ve dahası)

Devamı ve daha fazlası için bazennub.com

Bu Cuma, GTA V Online'da sokaklar daha ürkütücü olacak!

 
Rockstar Games'in yaptığı açıklamaya göre bu Cuma gününden itibaren 7 Kasım'a kadar GTA V Online, Cadılar Bayramı temalı olacak. Bu süre boyunca oyuncularına para ödülleri de olacak, en popüler araçlara indirim de...
 

GTA 5 Online tüm oyuncularına GTA$250.000 hediye ediyor!

PlayStation 4, PC ya da Xbox One farketmez, bugünden itibaren 31 Ekim'e kadar kim hesabına giriş yaparsa 250 bin GTA doları kazanacak! Kazananlar paralarını 4 Kasım'da Maze Bank hesaplarında görebilecekler.
 

Lost vs Damned modu geliyor

Lost vs Damned modunda iyiler ve kötüler arasındaki amansız savaş devam ediyor. Şeytanlar ve Melekler grupları kafa kafaya birbirlerine girecekler. 60 saniyede bir gece-gündüz dönüşümü olacak. Gündüzleri Melekler grubu can, zırh ve silah bonusları alırken, geceleri de Şeytanlar grubu bu bonuslara sahip olacak.
 

Yıldönümü kutlamasından dolayı popüler araçlar da indirimde

3 senesini deviren GTA V Online, Cadılar Bayramı etkinliğinin yanı sıra yıldönümü indirimini de duyurdu.
 
Devamı ve daha fazlası için bazennub.com


Etkinliklerin yanı sıra yeni motosiklet ve özel yarış duyurusu da var


Devamı ve daha fazlası için bazennub.com

Bugünden itibaren yeni klasik motosiklet Pegassi Vortex'i "Southern San Andreas Super Autos"tan alabilirsiniz. Evet, evet, hemen şimdi alabilirsiniz.
 
Ayrıca yine 31 Ekim'e kadar sürecek özel motor yarışı, "Nightlife", ile 3 kat RP kazanabilirsiniz. 3 kat RP yarışa dahil olan herkese iken ilk 3'e girenler ise daha büyük kazançlar elde edecek. Los Santos merkezinde katılabileceğiniz yarışta şimdiden başarılar.



Hiç yorum yok